woensdag 6 juni 2012

problemen met papieren

gestaag komen we dichter en dichter bij de vertrekdatum.
mijn vespa heeft sinds 2007 niet meer gereden en rijdt dus nog steeds niet...
het werd dus aardig tijd om er eens in te vliegen en alles in orde te brengen.

eindelijk iemand gevonden die eraan wil werken (alhoewel hij het toch niet zo slim vond met een oude 2 takt de woestijn in te trekken...) maar zolang ik de vespa niet ingeschreven krijg, heeft het natuurlijk weinig zin om eraan te werken.
ik heb wel degelijk alle papieren (voor je begint te denken dat ik de vespa ergens 'gevonden' heb...), maar ze zijn verlopen (wist ik veel dat je een vespa binnen de 6 maanden moet inschrijven).
dat wordt dus een hele hoop administratieve rompslomp om dit in orde te krijgen...

ik zal nog eens proberen bij de originele importeur (de vespa is geïmporteerd uit italie), maar het is wel allemaal al meer dan 5 jaar geleden, dus weet niet hoe dat gaat uitdraaien. dan misschien eens proberen bij de douane (blijkt een heel 'lieve' vrouw te zijn die me met open armen zal ontvangen...) maar daar verwacht ik dus nog minder van.

het zou dus wel eens kunnen dat dit het einde is van de huidige supervespa...
en misschien moeten we nog snel een nieuwe supervespa vinden, want we kunnen niet blijven uitstellen.

ondertussen moet ik ook nog regelen dat ik mijn bloedgroep te weten kom (weet ik dus echt niet) en moet ik een shot tegen de gele koorts ergens gaan halen (blijkbaar kan dit niet zomaar bij een dokter). ik moet ook naar mijn huisarts (die ik niet heb) om een formulier waarop hij verklaart dat ik in goede gezondheid ben om aan deze challenge mee te doen... nog even een huisarts zoeken dus...

wie mij kent, weet natuurlijk dat ik wel eens last heb van procrastinatie (zoek het maar snel op, nu) en het is niet raar dat ik op het laatste nippertje nieuwe oplossingen moet bedenken. maar ik ga sowieso mee met de challenge, al is het op de fiets :-)

we gaan er dus invliegen... morgen regel ik mijn motor rijbewijs!

2 opmerkingen:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=ALf2EA7neKM

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mijn rijbewijs heb ik al geregeld, en ben volop bezig met studeren voor mijn theorie...
    morreggen ga ik naar de douane met mijn papieren...

    BeantwoordenVerwijderen